_15x15_2647

Foredrag og Workshop

“Jeg tror på positiv videndeling og altruisme, til gavn og glæde for helheden.

Jeg er passioneret underviser og foredragsholder med speciale i personlig og spirituel udvikling.

Som jeg hyppigt siger, når jeg holder foredrag eller indlæg, det er essentielt du blot tager det til dig du kan anvende.

Jeg har holdt foredrag siden 1997 og finder det inspirerende og sjovt at udvikle nye koncepter og indhold til både indlæg og workshops.”

Gitte Sparsø

FOREDRAG OG WORKSHOPS

Jeg oplever videndeling er essentielt og afgørende for positiv udvikling til gavn og glæde for helheden.
Jeg udvikler og facilitere foredrag og workshops, efter virksomhedens muligheder og behov, der bringer stof til eftertanke og inspiration.

  • Tag blot det til dig som du kan anvende og er parat til, og lad resten være.
  • Der findes mange sandheder, og ingen sandhed er mere sand end andre.
  • Jo mere vi tror vi ved, jo mindre ved vi.
  • Det, som kan være rigtigt for andre, behøver ikke at være rigtigt for dig og omvendt.

INSPIRERENDE FOREDRAG OG WORKSHOPS

”Leadership by Care or Management by Fear”

Har du en chef eller en leder….
Om trivsel på din arbejdsplads og i dit privatliv.   Vi påvirker hinanden med vores adfærd og attitude, der bla. danner grundlag for stemninger.  Vi ved smil har det med at smitte ? og hvor vigtigt det oprigtige smil er for vores trivsel, såvel i vores privat som arbejdsliv.  Victor Borge sagde det meget viseligt:” Den korteste vej mellem to mennesker er et smil ”.   Alligevel sniger der sig sommetider, en knap så flatterende stemning ind på vores arbejdsplads og det kan påvirke trivsel, arbejdsindsats og resultater…. Og vi kan blive bærer af den dårlige stemning således den også præger vores privatliv.

Dette foredrag giver nye vinkler og konkrete værktøjer til, hvordan vi kan sprede gode stemninger og øge trivsel.

”Intuitiv Ledelse”

Soul Leader.                                                                                                        Fremtidens ledelse er spirituelt – og intuitivt lederskab.
At anvende intuition som naturligt værktøj og kompas, når du feks. står i komplekse situationer og når du skal træffe svære beslutninger.
Har du overvejet, at dit beslutningsgrundlag først bliver rigtig kompliceret når du ikke følger din intuition.

Intuition kan trænes.

”Personligt lederskab – en hjertesag”

Vi lever i en tid, hvor omstillingshastigheden øges, og der stilles store forventninger til, vi magter at træffe hurtige og vellykkede beslutninger såvel privat som i vores erhverv. Dette øger nødvendigheden af vellykket kommunikation og modet til ærligt at afstemme gensidige forventninger med vore omgivelser.

“Sundhed og livsglæde”

Forestil dig, at du har et sundt og godt helbred, en dejlig og kærlig familie, gode trofaste venner, et spændende og udfordrende job, stabil økonomi, behagelig bolig og du går ikke sulten i seng – med andre ord, du kan se, at du ikke mangler noget fysisk. Men, alligevel er du ikke helt tilfreds. Du er rastløs og føler i uro i din sjæl. Du har mange opgaver og gøremål, men du keder dig.
Din rastløshed forstyrrer din hverdag og du bliver irriteret og bemærker de negative sider af dit liv. Du henleder din energi og dit fokus, på det som du irriteres over i din tilværelse – det dræner dig for at kunne fokusere på det positive i dit liv.

 

Eksempler på andre foredrag og workshops:

“Kreativitet og ideudvikling”
“Vær direktør i dit eget liv”
“Alpha Omega”

FOREDRAG  – MED  FOKUS  PÅ  SUNDHED

Sundhed i sind, krop og ånd. Det er udgangspunktet med dette foredrag.
– At være sund behøver ikke at være så forkromet. Ofte er det blot små ting i hverdagen, man behøver at ændre. Hvor meget bestemmer man jo selv – sundhed afhænger af temperament.

OPHAVSRET, ROYALTIES OG COPY RIGHTS

Ideer, materiale eller lignende, som er udtrykt via mail, telefon, brevveksling o.lign tilhører Gitte Sparsø. Såfremt De ønsker at gøre brug af en eller flere ideer eller ting, skal De forinden kontakte Gitte Sparsø, med henblik på en aftale om videre realisering.

Materialet, ideerne og ligende må derfor ikke anvendes, udgives, sælges, viderebearbejdes eller på anden vis benyttes uden forudgående skriftlig aftale med Gitte Sparsø.

Kontakt Gitte

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search