Forestil dig…. at du har et sundt og godt helbred, en dejlig og kærlig familie, gode trofaste venner, et spændende og udfordrende job, gode kollegaer, stabil økonomi, behagelig bolig og du går ikke sulten i seng – med andre ord, du kan se, at du ikke mangler noget fysisk.

Men, alligevel føler du ikke helt tilfreds. Du er måske rastløs og føler en uro i din sjæl. Du har mange opgaver og gøremål, men du føler du keder dig.

Du ønsker at finde en effektiv løsning på din rastløshed og kaster dig måske ud i endnu flere opgaver, tager på flere rejser, får flere spændende venner, power shopper, får nyt køkken eller badeværelse.

Du projekterer din opmærksomhed ud i din ydre verden og du håber at, gennem forhøjet aktivitet kan du fjerne din følelse af, der ikke er overensstemmelse med det liv du har valgt at leve og det liv din sjæl og dermed dit indre har behov for.

Du føler du er i et rundt rum og du leder efter hjørnet !

Forestil dig…. du med afsæt i dine følelser, ikke dine tanker, skriver tre ting eller områder ned, som er vigtige for dig, i dit professionelle og private liv.

Er der overensstemmelse med det du skrev på sedlen og det liv du lever….

Hjertelige tanker
Gitte Sparsø
_25x30_2660

#takecare #gittesparsø #coach #advisor

Kontakt Gitte

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search