Julen står for døren og vi retter vores fokus på juletraditioner og det mere nære i livet. Vi ønsker at trække livet og vores kære helt ind i sjælen og nyde hjerternes, børnenes og lysets fest i fulde drag.

Vi kan længes efter at mærke den forventningsfulde lykkelige julestemning i kroppen, ligesom da vi var børn, hvor vi næsten ikke kunne falde i søvn lillejuleaften i lutter spænding, fantasier og tanker om selve juleaften med pakker, mandelgave, lys og glæde, og hvor selve juleaftensdag føltes som den længste og mest langtrukne dag på hele året.

Julen er hjerternes, børnenes og lysets fest.

Alle sejl bliver sat til i julen, nu skal vi rigtig hygge os, og vi vil så gerne mærke julestemningen dybt i vores sjæl. Mærke det inderlige hjertelige nærvær med vores familie og venner.

Vi kan have en udefinerbar forventning om at når vi tænder stearinlys, pynter op til jul, bager julekager, nyder gløgg og æbleskiver, køber julegaver, spiller julemusik, samles omkring at klippe vores julehjerter sammen, at vi automatisk kommer i julestemning. Julestemning er nærvær og kærligt at drage omsorg for vores kære, såvel den ældre som den yngre generation. Julestemning er, at tilgive hvad der er, at måtte tilgives. Julestemning er du giver dig tid til at standse op og nyde og sanse lysene i smuk pyntet gade eller butik. Nærvær er at være tilstede i nuet.

Boblende julestemning

Jeg husker da jeg var barn, der boblede julestemningen, min glade forventning stod næsten ud af knaphullerne på mig. Julestemning var en lykkelig tilstand jeg sidenhen har erfaret i høj grad kan opstå på mange andre tider af året og er ikke betinget af gaver og juletræ, men derimod af det helt nære i livet. Sanse, leve og opleve nuet.

Julen er en højtid, hvor vi samles og gerne vil hygge os med familie og venner. Vi har en forventning om, at nu skal vi rigtig hygge os, og vi vil gerne forkæle vores kære og vise vi holder af dem, ved også at købe gaver.

Nærvær, Omsorg og Kærlighed

Tre af de mest hjertelige gaver du kan give er dit nærvær, din omsorg og din kærlighed. Nærvær, omsorg og kærlighed er livsvigtig næring og er så essentielt for din sjæl og direkte næring til trivsel og glæde i livet.

Det er så vigtigt både at give og modtage nærvær, omsorg og kærlighed.

Giver og modtager du NOK ?

Nærvær Omsorg Kærlighed til alle tider af året, til dig selv, din familie og dine venner.

Jeg ønsker du og dine en glædelig fredfyldt jul.

Hjertelige tanker

Gitte Sparsø

Kontakt Gitte

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search