TIL INSPIRATION & EFTERTANKE
Forestil dig…. Når du udsætter, at træffe et valg kan det hænge sammen med, at det er svært for dig, at overskue konsekvenserne.
Du kan være bange for du fortryder dit valg fordi du ved hvad du har, du ved ikke, hvad du får.
 
Du kan f.eks. blive i et utilfredsstillende job, som ikke længere danner god mening for dig og det eneste formål med du har jobbet er, du har din faste løn.
 
Eller du er i et parforhold, hvor du ikke længere husker, hvorfor du egentlig valgte din partner eller fordi kærligheden ikke længere er tilstede som den bør være i et velfungerende, nærværende, omsorgsfuldt, kærligt og lykkeligt parforhold.
 
Det kræver ofte stort mod, at træffe beslutninger og sommertider er det sådan, at de korteste ord, ja og nej, også kræver den største eftertanke.
 
Forestil dig…. Det er essentielt, at du er loyal og ærlig overfor dig selv. Når du træffer dine beslutninger ærligt fra dit hjerte, er det en beslutning og et valg fra det reneste kærligste sted i dig.
 
Endvidere vil en beslutning fra dit hjerte giver dig stor styrke og gennemslagskraft, for da mærker og oplever du, at du har modet til, at være tro mod dig selv.
 
Vælger du, at lade være med at træffe et valg, som du ved, dit liv har brug for, kan du spørge dig selv om, hvad er det i virkeligheden, der afholder der dig fra at træffe dit valg og hvad er det positive formål med det.
 
Hjertelig hilsen
Gitte Sparsø
 
Uddrag fra min bog ”Midnatsblå Tanker”.
 
#grateful
#gittesparsø
#spiritual
#love
#inloveandinlight
#takecare
Kontakt Gitte

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search