TIL INSPIRATION & EFTERTANKE

 In Uncategorized

Kære Dig
Jeg er hos dig og jeg bringer dig ud i opgaver og tilbud, hvor det er op til dig at vælge og jeg håber du altid vælger oprigtigt fra hjertet.
Jeg lader dig tillidsfuldt selv foretage de valg, du måtte føle er de rigtige i den givne situation.
Har du overvejet, at de valg du træffer lige nu, kan være ganske andre valg om 2 år, 6 mdr., eller i morgen, fordi du kontinuerligt udvikler dig og får nye indsigter om dig selv.
De valg du træffer og har truffet, danner grundlag for den du er i dag og du er konstant summen af de alle dine erfaringer, alle dine valg og alle dine beslutninger.
Du udvikler dig igennem de opgaver og oplevelser jeg tilbyder dig. Mærk efter, hvad der driver dig, hvad du føler, der er det rigtige for dig, og som danner oprigtig god mening for dig.
Jeg er altid med dig og sommetider er jeg godt klar over, du ikke altid føler jeg er helt rigtig med dig og så bliver du såret, frustreret, desperat, ked af det og du kan føle dig alene. Jeg beder dig huske på, at jeg altid er der, også når du synes det er svært.

Kærlighed, job og karrierer
Når du skal sove og intet andet forstyrre dig, så er det kun du og jeg. Jeg lytter altid til dig, så bed mig om den hjælp du, fra hjertet, føler du har brug for.
Måske er det ikke altid muligt for mig, at give dig hjælpen som du først forestillede dig, men på sigt vil du forstå, hvorfor du modtog hjælpen lige netop på den måde.
Lad mig give dig et eksempel, hvis du indtrængende beder mig om, at give dig et bestemt job eller en bestemt kæreste, og du ikke modtager præcis det du har ønsket dig, vil du umiddelbart føle, du ikke fik den fornødne hjælp af mig.
I virkeligheden kan det være du blev skånet. Det opdager du først senere, når jeg, på et uventet tidspunkt, bringer et job ind i dit liv som du aldrig havde forestillet dig var muligt. Eller jeg sætter et tilfældigt møde op for dig med et menneske, som viser sig, at blive den kæreste og partner du altid har længtes efter.

Dine tilfældige møder er slet ikke tilfældige
Det er mig, som sørger for alle dine tilfældige møder, så det er virkelig vigtigt du er tydelig omkring, hvad du i virkeligheden ønsker dig, af mig.
Engang imellem har jeg det sådan, at jeg ville ønske jeg kunne stille mig op foran dig og hoppe, og svinge med armene, for at få din opmærksomhed og du lytter til mig.
Det kan ind imellem være så svært, at nå ind til dig, og få dig til at lytte til mig, fordi du er travlt optaget og styrter af sted, for at nå det ene og det andet, på trods af du har bedt mig om hjælp, til en ganske anden vej end den du løber ?

Når du agerer sådan, kalder jeg det overspringshandlinger, og så trækker min hjælp til dig, i langdrag og du kan blive så utålmodig, og du kan føle du ikke har heldet med dig. Du skal vide jeg gør hvad jeg kan, men du bliver også nødt til at lytte til mig, så vi positivt kan samarbejde om at komme den vej du så inderligt af hjertet ønsker.
Vær stille og lyt til mig
Det sker du lytter til mig og du aner ikke, hvor glad jeg bliver. Sommetider har du oplevelser, som gør du tænker, der er mere mellem himmel og jord, og du glædes.
Når du bliver taknemlig over noget i dit liv, ved jeg, hvad du ønsker mere af og jeg vil straks tilbyde dig mere af det samme, som gør dig taknemlig…. og du vil modtage meget mere af det. Du tiltrækker mere af det dine tanker er optaget af.

Du vil måske have lyst til at spørge mig om, hvordan jeg kommunikere til dig. Jeg taler til dig gennem din intuition og dine følelser.
Nogle kalder det også for mavefornemmelse. Det er egentligt ganske underordnet, hvad det kaldes, det essentielle er hvilket, der fungerer og virker for dig.
Noget jeg ved, ofte virker er, vær helt stille med dig selv engang imellem, så kan du bedre ”høre” mig.

Kære Dig, jeg ser meget frem til vores fortsatte gode samarbejde.

Kærlig hilsen
Den du tillægger mig at være…. Din Skytsengel…. Dit Liv… det er ligegyldigt hvad du kalder mig, jeg er med dig.

Uddrag fra min bog ”Midnatsblå Tanker”
Hjertelig hilsen
Gitte Sparsø
❤️

Mener du andre kan have glæde af dette opslag er du hjertelig velkommen til at dele det.
#grateful
#personligudvikling
#spiritueludvikling
#midnatsblåtanker
#inloveandinlight
#blueangle
#gittesparsø
#power
#coach
#11
#staysafe
#takecare

Recent Posts

Leave a Comment

Kontakt Gitte

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search