Meningsfulde tilfældigheder

 In Uncategorized

Samler du på stjernestunder eller samler du på oplevelser, der har gjort dig ked af det, irriteret, som måske medført du taler dårligt om andre ?

Forestil dig, at du den næste uge, udelukkende vil tillade, at huske og omtale dine gode oplevelser. Dine stjernestunder. Det giver dejlig positiv energi og hele dit væsen vil afspejle den gode energi.

Forestil dig, at du alligevel har en oplevelse, som irriterer dig. Måske du kommer for sent til toget, en anden bilist snupper den p plads du har fået øjet på, eller andet, som blot ikke er, hvad du havde forventet….

Når du ser på dine mindre gode oplevelser fra din sædvanlige synsvinkel og du bliver irriteret, så forestil dig, at se din oplevelse på en ny måde.

Forestil dig, at alt er lige som det er meningen det skal være. Alt er som det skal være, også selvom om det umiddelbart ikke danner god mening for dig, lige det øjeblik det sker. Forestil dig, at det vil danne rigtig god mening for dig, på lidt længere sigt.

Så selvom du ikke lige nu kan se incitamentet med dine mindre gode oplevelser, så forestil dig, at alt du oplever i din tilværelse sker af en årsag og intet er tilfældigt.

Pludselig får du måske øje på, det var på ingen måde var slemt, at komme for sent til toget, for du faldt i en kort snak med en anden, som også kom for sent til toget….  Et kort tilfældigt møde, som måske udvikler sig til et dybt kærligheds forhold eller et livslangt venskab.

Således kan livet overraske og du ved ikke, hvilke vidunderlige oplevelser, der venter dig lige om lidt i dit liv.

Intet er tilfældigt

Hvordan vil det være for dig, hvis du forestiller dig intet er tilfældigt. Absolut intet. At det er meningen du kommer for sent til toget, at det er meningen af en anden bilist snupper den p-plads du har udset dig.

Hvordan føles det. ?

Når du begynder, at samarbejde med tanken og følelsen af, at intet er tilfældigt og alt er synkronicitet, altså meningsfulde tilfældigheder som du efter eget valg kan vælge af benytte dig af.

Får du så pludselig øje på flere meningsfulde tilfældigheder i din tilværelse?

Hjertelig hilsen

Gitte Sparsø

 

 

 

 

 

Recent Posts

Leave a Comment

Kontakt Gitte

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search