Er du udfordret i livet …. husk, diamanter bliver skabt under hårdt pres

 In Uncategorized

Har du nogen sinde tænkt nærmere over at diamanter oprindeligt er kulstof, der under hårdt pres udvikler sig til diamanter. Vi ved det egentlig godt, men tænker måske ikke særligt over det når vi betragter og fascineres af smukke forarbejdede diamanter.

Umiddelbart kan der synes lang lang vej fra, kulstoffet, som under hårdt pres udvikler sig til en diamant, men forestil dig….. når du føler du allermest, og hårdt presset i din tilværelse, når livet virkelig sætter dig i udfordringer, hvor du næsten kan føle du ikke kan bunde længere og livet føles så urimeligt, at du ikke ved hvilken vej du skal gå.… lige der, hvor du er så hårdt presset, at du ikke kan mærke dig selv længere….

Så husk, at diamanter bliver skabt under hårdt pres. Ingen af os går hus forbi, vi alle vil på et tidspunkt i vores liv være i så pressede situationer, at alt synes fuldkommen uoverskueligt eller ulykkeligt.

Din sjæl….  en diamant

Når du er lige der i livet, så forestil dig diamanten. Den ubeskrivelige smukke sten, der kan fascinere os alle, har på et tidspunkt været kulstof og under ubeskriveligt og kolossalt pres udvikler sig til en fascinerende diamant.

Forestil dig, at dine opgaver og udfordringer i livet netop er med til, at skabe din indre diamant, dit indre væsen, din sjæl.

Når du har været igennem dine udfordringer og ser dig tilbage over skulderen kan du måske begynde, at ane, hvorfor du skulle igennem netop den proces og du kan efterfølgende blive fyldt af dyb taknemlig over ganske små oplevelser i livet. Oplevelser som du, før dine opgaver, ikke værdigede et blik eller ikke forstod vigtigheden af – eller tog for givet.

De små oplevelser, er sommetider de største og det er ikke altid du kan se, hvorfor du har tilladt at blive bragt i de givne situationer, men hyppigt kommer du derhen, hvor det hele pludselig danner rigtig god mening for dig og du forstår, hvorfor du måtte igennem så mange udfordringer.

En mælkebøtte og kærligt blik

En mælkebøtte fra grøftekanten eller et varmt kærligt blik eller smil fra den du holder af, måske venlige medtrafikanter, der har overskud til, at give plads så trafikken glider lettere og mere venligt.

Når du er kommet vel igennem en opgave i din tilværelse, kan det sommetider vise sig, at den hårdeste opgave, som har presset dig helt ud på kanten af, hvad du mente du kunne tåle og magte, var en gave.

Dette citat, af Paulo Coelho er tankevækkende:

”Mange gange har det forkerte tog bragt mig til det rette sted.”

Hjertelige tanker

Gitte Sparsø

 ❤

FB 6

 

Recent Posts

Leave a Comment

Kontakt Gitte

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search