Friske frugter

 In Uncategorized

Forestil dig, at du foran dig har et stort frugtfad med herlige dejlige skønne indbydende friske frugter. Der er nye og der er velkendte frugter….. du kan vælge lige netop det stykke frugt du har mest lyst til lige i dette nu.

Du begynder udvælgelses processen og du opdager der indimellem de helt friske stykker frugt ligger nogle frugter, der er rådne og mugne….. du fjerner de dårlige stykker og tilbage er nu de helt friske.

Fjernede du ikke de mugner stykker ville det dårlige sprede sig til hele frugtfadet.

Sanselig oplevelse

Du rydder op og renser ud i den dårlige frugt og du kan nu, i ro og mag, vælge det stykke frugt du føler, der vil smage dig allerbedst, give dig en god sanselig smagsoplevelse og dermed gøre dig rigtig godt.

Forestil dig, at det i princippet fungerer på samme måde i din tilværelse og at alt du omgiver dig med energimæssigt…. er som frugterne i fadet. Der er friske frugter og der er dårlige frugter.

Ganske som du måtte rense frugtfadet for dårlig frugt, kan det være nødvendigt at rense ud og rydde op i dit liv, for det som ikke er godt for dig og som føles som dårlig energi i dit liv.

Du renser ud, for at kunne mærke dig selv ….. og tydeligt mærke hvilken vej i livet, der føles helt rigtig for dig.

Din vej

Den vej, der føles rigtig for dig, behøver ikke at være rigtig for andre og omvendt, så forsøger andre at præge dig til en bestemt vej, kan du spørge dig selv om, hvad er deres egentlige formål og incitament med det…. og er det dårlig energi for dig ?

Husk at sørge for at få det liv, du kan lide ellers bliver du presset til at kunne lide det liv du får.

Hjertelige tanker

Gitte Sparsø

 

Recent Posts

Leave a Comment

Kontakt Gitte

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search