Jul fejres med hjertet

 In Uncategorized

Julen er en særlig dejlig hyggelig højtid, hvor vi hyppigt samles med vores familie og venner.

Julehyggen har bredt sig ud i gader og stræder, forretningerne har pyntet butiksvinduerne stemningsfuldt med lys og vi frydes.

Kalender og aftaler

Året igennem kan vores kalender være fyldt med gøremål og aktiviteter, som kan indeholde, hvad vi af hjertet har lyst til og hvad vi føler os forpligtiget til.

Ofte kan kalenderen være fyldt til kanten med aftaler, således det går så stærkt at du ikke får din sjæl med i det du foretager dig og når du indleder december måned skrues der ofte yderligere op for volumen af aftaler og arrangementer.

Der er julesammenkomster i daginstitutioner, sportsforeninger, på arbejdspladsen og ikke mindst de hyggelige stunder med familie og venner.

Nærvær

Hjemmet pyntes med nisser og gran, juletræ hjembringes, julegaver indkøbes og julemiddagen planlægges.

Julen er en dejlig dejlig tid, hvor vi har fokus på hygge, hjerternes og lysets fest, vi forbereder os gennem længere tid med adventsgaver eller pakkejulekalender. Børnene er forventningsfulde og glæder sig.

Derfor kan jeg i denne travle tid, på trods af en evt. fyldt kalender, opmuntre dig til, vær tilstede, vær nærværende, nyd dette nu….dette nu kommer aldrig igen….Du vælger hvordan du vil anvende din tid og med hvem.

Må jeg minde dig om…. julen fejres med hjertet og husk at medbringe din sjæl.

Jeg ønsker dig en rigtig glædeligt og fredfyldt jul.

Hjertelig hilsen

Gitte Sparsø

 

Recent Posts

Leave a Comment

Kontakt Gitte

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search