Kærlighed og Frygt

 In Gitte Sparsø

Positive tanker

Kender du følelsen af, der er noget du så inderligt gerne vil, men din frygt holder dig tilbage, og du viger udenom, ene og alene fordi du er bange.

Det vi kan være bange for, er ikke altid forståeligt eller forklarligt, og kan hæmme os i at sanse, leve og opleve muligheder i livet fuldt ud.

Det, nogle kan være bange for, er andre ikke bange for, og omvendt.

Er du bange for edderkopper, tale i større forsamlinger, gå til eksamen, kører i elevator, højder, vand, sige ”jeg elsker dig”, bede om hjælp, for at lave fejl, sige ”undskyld”, bange for at træffe forkerte beslutninger, bange for at vælge, modet til at stå alene med en ide eller en mening, modet til at gå foran og bane vejen for andre, eller ikke have det fornødne mod til at leve det liv fuldt ud du drømmer om.

Har du modet til at udleve dine drømme?

Det kræver mod at leve det liv, man ønsker og drømmer om.

Det du kan begynde med er, at lade være med at stå i vejen for dig selv.

Lyt og se med dit hjerte. Lyt til din følelse i hjertet og din fornemmelse i maven.

Dit intellekt og tanker kan føre dig på afveje på grund af frygt og dårlige erfaringer, og dermed forhindrer du måske dig selv i at leve det liv, som du ønsker og drømmer om.
Hvad ville du gøre, hvis du ikke var bange, og hvad er det værste der kan ske, ved at du gør det du er bange for ?

”Kærlighed og Frygt”

En tankevækkende historie om en livsklog indianer, der fortæller sine børnebørn en historie om to ulve, der er oppe og slås på liv og død, den ene hed Frygt og den anden Kærlighed.

Et af børnene spørger: “Bedstefar, hvilken ulv vinder?” Den gamle ser ham i øjnene og svarere: “Den, du fodrer mest”.

Hvad giver vi næring og opmærksomhed i vores liv. Fodre vi ”frygten” eller fodre vi ”kærligheden”.

Vi kan pludseligt blive placeret i en uoverskuelig udfordring i vores tilværelse, som kræver stort overskud og mod af os, og frygten kan gribe fat i os. Vi kan ikke altid vi se incitamentet med udfordringen imens vi er midt i orkanens øje, men hyppigt når vi ser os tilbage over skulderen, kan vi måske se, at vi udviklede os gennem udfordringerne, en udvikling, der bragte os videre i livet og vi ser nye veje og nye muligheder.

Vi bliver alle placeret i opgaver og udfordringer i vores liv og det er op til os om vi har det fornødne mod til selv at vælge, hvad vi giver næring, hæmmende frygt, som tapper dig for energi, eller boblende smittende livsglæde, som tilfører dig energi.

Velkommen til dit nye liv.

Hjertelig tanker

Gitte Sparsø

Recent Posts

Leave a Comment

Kontakt Gitte

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search