Kærlighedsmisbrugerens evige jagt og sult

 In Uncategorized
Mine møder med mennesker, inspirerer mig og jeg har valgt, at tage et emne op…. et emne, der formentlig stadig er noget tabubelagt…. ikke desto mindre fylder det hos rigtig mange mennesker jeg møder i min konsultation, såvel privat som jobmæssigt.
 
Og som jeg altid siger, tag blot det til dig du kan anvende og lad resten være.
 
”Kærligheds-misbrugerens evige jagt og sult”
 
Opgiv aldrig tilliden og troen på oprigtig kærlighed, og nærvær, selvom du føler dit hjerte og sjæl er blevet misbrugt af andre. Opgiv aldrig.
 
De som misbruger dig, har et stort tomt hul i sig, som de kontinuerligt og forgæves forsøger, at fylde ud.
 
Det er netop fordi du er som du er, misbrugeren har valgt dig, …. fordi du skal fylde og fodre deres store tomme hul ud …..og jeg kan tilføje…. misbrugeren er umættelig.
 
Jeg forstår, når du føler et dybt smertefuldt hul i hjerte og sjæl… og oplever dig så uendelig tom efter du er misbrugt.
 
Jeg forstår, hvordan du kan undre dig over du lod dig forfører og misbruge.
 
Du er en varm hjertelig kærlig nærværende sjæl og netop dette jagter misbrugeren kontinuerligt… og når du begynder at undre dig, når du opdager det sande nærvær og kærlighed på ingen måde er tilstede og du ikke længere kan eller vil levere til det evigt tomme hul i misbrugeren, mister misbrugeren interessen for dig og finder en ny leverandør.
 
Må jeg opmuntre dig til ikke blive slået ud når din vej har passeret en “kærligheds-misbruger”…. Du har muligheden for at opdage nyt om dig selv, få nye indsigter om, hvad du ikke vil og hvad du vil, hvilket kan være umådeligt værdifuldt for dig og for de valg du træffer fremover.
 
Når du er vel igennem og har fået oplevelsen på afstand, har restitueret dig, vil du måske være taknemlig for dine nye indsigter og for at du slap ud af misbrugerens klør…. og du kan følge din oprigtige kærlige vej.
 
Pas rigtig godt på dig selv ❤ 
 
Hjertelig hilsen
Gitte Sparsø
Sakura 2017
Recent Posts

Leave a Comment

Kontakt Gitte

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search