Soulmate

 In Uncategorized

I mit forrige blog indlæg talte jeg om øjnene, sjælens spejl.

Jeg talte om tilfældige møder, hvor du kan føle du genkender et par øjne du ser ind i, på trods af du aldrig har mødt personen før.

Forestil dig at du netop oplever sådan et møde, hvor du ser ind i et par øjne. Du har aldrig mødt personen før, men dybt i din sjæl og i dit hjerte genkender du øjnene/ sjælen og du genkender energien. Du genkender den ganske særlige stærke energi, der strømmer mellem den pågældende og dig.

Sandhed

Det føles som dyb sandhed, ro og er fuldkommen fredfyldt også selvom hele dit indre kan føles som et oprørt hav fordi du er overrumplet af oplevelsen.

Du er ikke i tvivl, det møde er ganske særligt og du har et dybt ønske om at lære dette menneske bedre at kende, til trods for du ved og føler i din sjæl, du kender dette menneske ….. og det på trods af I aldrig har mødtes før… i dette liv.

Disse møder sker ofte når du mindst venter det og kan fuldkommen overrumple dig. Du kan føle dig forsvarsløs og forsøge at flygte fordi du på ingen måde kan få det til at passe ind i dine nuværende rammer i dit liv og hvad du lige nu, forstår om livet.

Intet er tilfældigt

Du kan frygte det vil få katastrofale følger hvis du følger dit hjerte og sjæl i dette møde. Du kan forsøge at tage afstand og flygte, men du vil aldrig glemme mødet uanset, hvor meget du øver dig i at fortrænge det.

Intet er tilfældigt, heller ikke dine møder med andre.

Møderne opmuntre dig til udvikling i dit liv og forsøger at vise dig, at du kan se og forstå dit liv, fra dit hjerte og ikke udelukkende fra dit intellekt.

Møderne er dybest set altid en oprigtig hjælp til dig, hvilket du måske ikke bemærker før du er vel igennem og har opdaget, indset og forstået hvorfor mødet skulle finde sted.

Møderne kan handle om alt lige fra ny kæreste/ partner, nyt job, ny bolig, nye venner…..  du vil indse og opdage med tiden, hvorfor møderne indtræffer.

Genkendelse

Lad os antage mødet handler om din soulmate. Du møder dette menneske du aldrig har set før, alligevel har du en dyb dyb følelse af du genkender.

Du føler fra første blik et dybt nærvær, omsorg og kærlighed, som ikke kan beskrives, det føles. Du kan ikke beskrive følelsen, men stol på og hav dyb tillid til din følelse, dine følelser fortæller altid sandheden.

Uundgåelige møder

Vær ikke i tvivl, ganske som du på ingen måde er i tvivl når du mærker sult i din mave, at du har brug for søvn, at du fryser eller du har det for varmt.

Din følelse er stærk og kraftfuld, din mave bobler livligt og du føler en dyb kærlighed. En dyb kærlighed til et menneske du aldrig har mødt før.

Når først dette møde er indtruffet kan det aldrig slettes fra dit hjerte eller din sjæl. Du vil altid bærer det med dig.

Om du har det fornødne mod til at følge det du føler i dette møde, eller om du frygtsomt fastholder dine vante velkendte rammer og forsøger at udsætte det uundgåelige…. det er op til dig.

Hjertelige tanker

Gitte Sparsø

 

 

Recent Posts

Leave a Comment

Kontakt Gitte

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search