❤️ Vi samles om, at holde afstand ❤️

 In Uncategorized

Alle mine konsultationer foregår fremover på telefonen, indtil der falder ro over land.

Kære nuværende og kommende kunder
Verden er over meget meget kort tid blevet en anden, hvor der er opstået nye vilkår og hvorledes vi omgås hinanden.
Vi samles om, at holde afstand, på ingen måde fordi vi ikke elsker og holder af, men netop fordi vi holder af vores kære og drager kærlig omsorg for vores dejlige dejlige blå planet.
Det kan være aldeles udfordrende at holde afstand og vi må undvære den tilværelse vi er vant til, kender og er tryg ved.
Det føles helt uvirkeligt, at dagen i dag ikke længere er som vi kendte blot for få uger siden og vi er nødsaget til at tænke helt anderledes om hvorledes vi lever vores hverdag med afsæt i helt nye vilkår.

Kære kære nuværende og kommende kunder, på baggrund af vi skal skabe fysisk afstand, for at passe på hinanden, besluttede jeg for nogen tid siden, at alle mine konsultationer, foregår på telefon.

Som du muligvis allerede ved, så har det igennem de sidste 20 år i min konsultation, været en helt naturlig mulighed med clairvoyance coaching på telefon, hvilket mange af mine både nationale og internationale kunder sætter stor pris på, nyder gavn og har glæde af.

De af Jer, der endnu ikke har prøvet en telefonsession, vil måske spørge, Gitte bringer en telefonsession samme udbytte ?
Det er fuldkommen samme udbytte, blot sidder du ikke overfor mig.
Endvidere sparer du transport og transporttid ?

Jeg håber på Jeres forståelse og jeg glæder mig meget til fortsat at byde nuværende samt kommende kunder velkommen og betjene Jer med clairvoyance coaching, strategiudvikling og sparring, ganske som jeg har gjort hidtil, blot er det fremover udelukkende på telefonen, indtil der er faldet ro over land.

Pas rigtig rigtig godt på dig og dine  ?

Mange hjertelige kærlige hilsner
Gitte Sparsø

❤️

Recent Posts

Leave a Comment

Kontakt Gitte

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search