3 altafgørende ord

 In Uncategorized

Kender du den følelse når din elskede ser dig dybt ind i øjnene og siger : Jeg elsker dig….. hvor dejligt du får det i kroppen, hvor varm du bliver om hjertet og hvor dyb en omsorg du kan mærke for din elskede.

Hvornår har du sidst set på din elskede og sagt: Jeg elsker dig….. og hvor dejligt du fik det i kroppen og hvor varm du blev om hjertet og hvor dyb en omsorg du kunne du mærke for din elskede.

Jeg

At sige jeg elsker dig, danner rigtig dejlig og god energi. Forestil dig du giver fuldkommen slip på alle dine blufærdige, generte, stædige sider og kaster dig ud i at sige det som det er til din elskede ….Jeg elsker dig.

At du fra et fuldkommen ærligt og oprigtigt hjerte fortæller din elskede, hvad han eller hun betyder for dig.

Måske vil du tænke, det bruger vi ikke i vores forhold, eller, jeg er vokset op i en familie, hvor vi ikke siger den slags.

Er det således du ikke er særlig hjemmevant med at tale om følelser, kan det kræve stort mod af dig når du bevæger dig ud i at fortælle din elskede: Jeg elsker dig.

Elsker

Forestil dig, at din elskede har stort behov for at du siger: Jeg elsker dig…. og du intet siger ?

Du er tavs, måske fordi du ikke har det fornødne mod, måske fordi det er så længe siden du har sagt det og at du er blevet blufærdig, eller at det er blevet en vane ikke at sige det.

Måske du er fra et miljø og en opvækst, hvor det ikke har været hverdagskost du fik af vide du var elsket, selvom du var det.

Forestil dig, at din elskede trods viden om dine mønstre, meget nærværende, omsorgsfuldt og kærligt siger til dig : Jeg elsker dig.

Hvordan vil du have det i kroppen, vil du blive glad eller ked af det.

Dig

Forestil dig, at når du oprigtigt mener det, at du aldrig tøver, at du aldrig tilbageholder ordene: Jeg elsker dig.

Du kan sige det til din elskede, dine børn, dine forældre….. tøv aldrig, tænk blot på, hvor glad, varm om hjertet og måske taknemlig du bliver når du får af vide …. Du er elsket.

Hjertelige tanker

Gitte Sparsø

 

Recent Posts

Leave a Comment

Kontakt Gitte

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search