Ethvert tilvalg er fravalg af noget andet

 In Uncategorized

Sommetider sætter livet os i udfordringer, hvor det er så svært at træffe et valg.

Valg, der er så svære, at du får ondt i maven, hovedpine, græder, du kan ikke koncentrerer dig og du mangler fokus, for din opgave med at træffe dit valg, står konstant, ubarmhjerteligt og prikker dig på skulderen.

Du ved godt når du skal træffe valg i din tilværelse, men nogle valg er så svære, at du udsætter din beslutning. Så laver du enten overspringshandlinger eller du lukker øjnene, uden at træffe dit valg, i håb om, at tiden løser det for dig, andre tager en beslutning på dine vegne eller der dukker noget op som gør det lettere for dig at vælge.

Bange for at vælge

Når du udsætter, at træffe et valg kan det hænge sammen med, at det er svært for dig, at overskue konsekvenserne Du kan være bange for du fortryder dit valg fordi du ved, hvad du har, du ved ikke, hvad du får.

Du kan feks. blive i et utilfredsstillende job, som ikke længere danner god mening for dig og det eneste formål med du har jobbet er, du har din faste løn. Eller du er i et parforhold, hvor du ikke længere husker, hvorfor du egentlig valgte din partner eller fordi kærligheden ikke længere er tilstede som den bør være i et velfungerende, nærværende, omsorgsfuldt, kærligt og lykkeligt parforhold.

Mod, autentisk og ærlig

Det kræver ofte stort mod, at træffe beslutninger og sommertider er det sådan, at de korteste ord, ja og nej, også kræver den største eftertanke.

Det er essentielt, at du er loyal og ærlig overfor dig selv. Når du træffer dine beslutninger ærligt fra dit hjerte, er det en beslutning og et valg fra det reneste kærligste sted i dig. Endvidere vil en beslutning fra dit hjerte give dig stor styrke og gennemslagskraft, for da mærker og oplever du, at du har modet til, at være tro mod dig selv.

Vælger du, at lade være med at træffe et valg, som du ved, dit liv har brug for, kan du spørge dig selv om, hvad er det i virkeligheden, der afholder der dig fra at træffe dit valg ? Hvad er formålet med det, og for hvis skyld gør du det ?

Husk ……. Det er dit liv, dit ansvar, dine muligheder, dine valg.

Hjertelige tanker

Gitte Sparsø

 

Recent Posts

Leave a Comment

Kontakt Gitte

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search