Muligheder eksisterer kun, hvis du er villig til at overveje dem !

 In Uncategorized

Kender du den følelse af modet mangler ?

Der er noget du så inderligt gerne vil, men dit mod udebliver. Du kan vandre omkring dig selv, laver et utal af overspringshandlinger, du kan føle dig fastlåst og du begynder at lede efter alverdens undskyldninger for, hvorfor du ikke handler og igangsætter det du så inderligt gerne vil.

Der er egentlig ingen plausibel årsag til du er handlingslammet, det kan blot være dine tanker, som fører dig på afveje. Din tanker kan fuldkommen eskalerer og du opdager blot at dit mod svigter dig endnu mere.

 

Hvad er det værste, der kan ske

Når modet svigter dig, hvad holder dig så i virkeligheden tilbage fra at gøre det du gerne vil?

Har du overvejet, hvad er det værste, der kan ske ….

Handler dit svigtende mod om du er bange for at fejle, få et nej, opdage du tog fejl eller noget ganske andet.

Vi lærer alle af vores fejl og den måde bliver vi blot en langt bedre udgave af os selv. Så i stedet for at kalde det at fejle, kan jeg opmuntre til vi kalder det øvelse og træning 🙂

Er du bange for at få et nej ?

Måske du i virkeligheden bliver skånet og det opdager du senere, måske dagen efter, 14 dage senere eller 2 år efter…. Forestil dig, at alt hvad livet giver os, kan vi bruge til noget, det er blot om at bruge det rigtigt !

Måske modet svigter dig, fordi alle dine skræksenarier pibler frem og får indgående næring fra dit erfaringsgrundlag.

 

Lad være med at stå i vejen for dig selv

Forestil dig, at din erfaring i virkeligheden har ført til nye indsigter således du opdagede, hvad du ikke vil og det er lige så essentiel som du opdager hvad du vil.

Forestil dig næste gang du holder dig tilbage, fordi dit mod svigter dig, handler det blot om et meget kort øjeblik, når du først har taget det første skridt så er du i gang med processen og du kan endda opdage du har glemt alt om svigtende mod når processen først er i gang fordi du har flyttet dit fokus.

Hyppigt er det, det allerførste skridt, der er den største udfordring….. en rejse på 1000 mil begynder altid med det første skridt.

Der hvor du kan begynde, er i virkeligheden, at lade være med at stå i vejen for dig selv.

Hjertelige tanker

Gitte Sparsø

Recent Posts

Leave a Comment

Kontakt Gitte

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search