Hvad gør dig glad ?

 In Uncategorized

Jeg er optimist og allerede i januar kan mine sanser fornemme foråret er på vej, selvom både kalender, natur og vejret kan forsøge at fortælle mig det stadig er vinter.

Jeg kan mærke den glade fornemmelse og forventningens glæde i krop og sjæl, over at det ikke varer længe før små nye grønne skud spire og bryder igennem jordoverfladen, som en solstråle, der endelig bryder igennem skyerne. Det er så livsbekræftende, at se de nye små lysegrønne skud trodse både kalender og vejret, tålmodigt, stille og roligt bevæge sig igennem jordoverfladen op i lyset.

Blot tænk dig, i løbet af forår og sommer vil du kunne se, hvordan bittesmå planter trodser asfalt og bryder igennem en overflade man ikke umiddelbart skulle mene var muligt. Bittesmå bløde planter, der kan trodse hård asfalt.

På samme måde er det med os mennesker. Vi lever alle med livets opgaver og udfordringer og skal sommetider trodse tilsyneladende forhindringer og eller selvskabte bakketoppe.

En ny vej i livet

Kan du mærke i din sjæl, der er noget du gerne vil, men du tøver og holder dig tilbage, så mærk efter, hvorfor du holder dig tilbage og ikke handler. Du kan føle dig blød og uden handlekraft, fordi det vil føles alt for hårdt at, gå eller vælge en ny vej i livet.

Hvad hvis du aldrig får muligheden igen ? Forestil dig, at den mulighed du forholder dig tøvende overfor….  Den får du aldrig igen, hvordan føles det ? Giver følelsen dig det fornødne mod til, at træffe din beslutning og handle. ?

Overvind din bekymring

Hvad er du bange eller bekymret for ? Kan du overvinde din bekymring og begive dig ud ad den vej du dybt i dit hjerte kan mærke er rigtig for dig. Fordi den er rigtig for dig, behøver den ikke at være rigtig for andre, og det er inderligt vigtigt du holder dig det for øje såfremt du rådfører dig med andre.

Mennesker du rådfører dig med, venner og familie, kan have andre ønsker og værdier end du, og det vil være afsættet for deres meninger og holdninger når du spørger dem til råds.

Stol på din mavefornemmelse

Derfor er det så afgørende og essentielt, at du stoler på det du mærker i dit hjerte, at du stoler på din ”mavefornemmelse”.

Din ”mavefornemmelse” kommer et sted dybt fra dit indre. Dit indre, din sjæl vil altid forsøge at fortælle dig sandheden, hvor dine tanker og dit erfaringsgrundlag måske kan føre dig på afveje.

Sommetider kan det være ganske enkelt :

Gør det dig glad, så gør det, gør det dig ikke glad, så lad være.

Prøv at gå udenfor og træk vejret dybt og duft til foråret, det er på vej 🙂

Hjertelige tanker

Gitte Sparsø

 

Recent Posts

Leave a Comment

Kontakt Gitte

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search