Hvad er dit nytårs fortsæt ?

 In Uncategorized

Nytårsaften er for manges vedkommende en aften, hvor vi reflekterer over året, som gik og vi gør os positive tanker om året, som kommer.

Hvilke tanker og følelser har du gjort dig?

Hvad ønsker du mindre af som du oplevede sidste år og hvad ønsker du mere af fremover?

Hvad var det dejligste, smukkeste, gladeste, sjoveste, indsigtsfulde, lærerige, indsigtfulde, berigende, spændende, lykkeligste, kærligste du oplevede i året, som er gået.

Hvad gjorde dig taknemlig? 

 

Vær ærlig overfor dig selv

De fleste af os har mange intentioner om dette eller hint i det kommende år og du kan have nytårsforsæt om, at lige netop i år holder du det løfte som du gav dig selv… at holde op med at ryge, tabe dig eller tage på i vægt, forbedre dine kostvaner, dyrke mere motion, starte virksomhed, arbejde mindre, vise og fortælle dine omgivelser du holder af dem og elsker dem, give mere tid til familie og venner ect.

Hvor mange gange har du haft et nytårsforsæt og fuldkommen gennemført det?

Når du fastsætter et nytårs fortsæt er det væsentligt, at du af hjertet er motiveret. Din motivation er din drivkraft og det er også rigtig vigtigt det giver god mening for dig.

Hvad motiverer dig og hvad danner oprigtig og autentisk god mening for dig i din tilværelse? Vær ærlig overfor dig selv.

Undersøg og opdag hvad, der kan inspirerer dig til du øger din motivation.

 

Tre vigtige ord

Et nytårsforsæt kan være, at gøre op med, hvilket og hvad der er det vigtigste i dit liv.

Kærlighed?

At sige jeg elsker dig, til den og dem du elsker, skaber glæde, varme og tryghed.

Hvordan føles det for dig når dine kære fortæller de elsker dig?

Det er så vigtigt at sige disse ord til dem du elsker.

Forestil dig et glas, og hver gang du sandt fra hjertet siger, jeg elsker dig, fylder du kærlig energi i glasset og der bliver overskud til at øse fra glasset.

Hvornår har du sidst sagt inderligt, jeg elsker dig, til din elskede, dine børn, din mor, din far, dine bedsteforældre, din søster, din bror.

3 vidunderlige alt beskrivende ord, jeg elsker dig, er sommetider svært for nogen at sige, for andre falder det ganske let.

Hvorfor er det let for nogen og svært for andre.?

 

Dit valg

Prøv engang…. …. Vær fuldkommen tilstede og sig, jeg elsker dig, til den eller dem du elsker så det mærkes i Jeres hjerter og sjæl.

Det kan virke naturligt eller oplagt at anvende nytåret til refleksion og eftertanke, et år rundes af og et nyt begynder.

I virkeligheden behøver det ikke, at være nytår for, at du gør status og mærker efter i din sjæl, hvad der danner oprigtig god mening for dig og at du fortæller dine kære du elsker dem.

Du kan frit benytte hver dag hele året rundt… valget er dit.

Jeg ønsker dig et dejligt sundt, indsigtsfuldt og lykkebringende nytår.

Hjertelige tanker

Gitte Sparsø

 

Recent Posts

Leave a Comment

Kontakt Gitte

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search