Spirituel- og intuitiv ledelse og udvikling

 In Uncategorized

Jeg tog fat på tabubelagte emner den 22. april 1997…. om få dage, for 20 år siden.

Spirituel- og intuitiv ledelse og udvikling….

…… Var ord og begreber, jeg trak ud tabuets skygge og begyndte, at tale højt om og synliggjorde i bl.a. virksomheder, netværk og hos pressen, da jeg etablerede virksomheden Intuitiv Management i 1997.

Tilbage i 1997 vakte det opsigt, når jeg talte spirituel- og intuitiv ledelse, og udvikling ude i virksomhederne….  nogen så ned i gulvet, andre grinede forvirret og så var der dem, som følte jeg talte om noget de godt kendte til og ubevidst søgte, men endnu ikke helt havde fået sat ord på eller endnu ikke talte højt om……. og i dag kan jeg glæde mig over begreberne og ordene ikke længere er tabubelagte i samme grad, som dengang, og flere og flere mennesker har en naturlig interesse for et spirituelt liv med tillid til deres intuition.

Som Platon sagde…… “Forstanden breder sig langsomt, men bare den breder sig”.

Siden jeg startede Intuitiv Management har jeg været med og deltaget i tv- og radioprogrammer, været og er stadig i medierne, skrevet og udgivet 4 bøger, delt ud af min viden gennem klummer, foredrag, workshops og undervisning…. Og mødt en masse skønne fantastiske dejlige mennesker som jeg har lært så uendeligt meget af, modtaget nye indsigter og dejlige venskaber som jeg er så umådelig taknemlig for.

Af hjertet tak til Jer ❤

Jeg har tillid til, at mennesker kommer ind, i hinandens liv, af en årsag og med tiden opdager vi, af hvilken årsag. Undervejs har vi mulighed for, at lade os inspirerer til udvikling.

Jeg ønsker dig en rigtig dejlig og smuk dag.

Hjertelige hilsner

Gitte Sparsø

Recent Posts

Leave a Comment

Kontakt Gitte

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search